Over Mij

Hi, ik ben Sita Willemse. Zal ik mij even voorstellen? Ik ben gecertificeerd personal trainer en gewichtsconsulent. Én ik ben een geboren en getogen Amsterdamse. Sinds 1999 help ik mensen fitter, slanker, strakker en extra happy te worden. Mijn aanpak is: positiviteit.

Heb je geen ervaring met trainen? Nog nooit in een sportschool geweest? No problem! Ik zorg ervoor dat je vertrouwd raakt met oefeningen en techniek, die speciaal bij jou passen. Zodat je je snel extra zelfverzekerd en positief voelt.

Credits

Illustratie: Devon Ress
Sportkleding: LPRD
Fotografie: Nuri Golightly
Website: Jean-Paul Mau-Asam
Met dank aan: Esther Zafrani

Hoe pak ik dat aan?

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via deze pagina. Ik stuur je een intakeformulier toe. Daarna volgt een intake, zodat we kunnen uitzoeken wat het best bij je past. De intake kan zowel online als persoonlijk plaatsvinden. Daarbij doen we een paar testen en metingen. (Meten is weten, tenslotte.) Vervolgens ontwerp ik een training, die afgestemd is op jouw behoeften. Dan kunnen we van start!

Ik werk met een trainings-app (voor op de telefoon) met oefeningen, video’s en uitleg. Handig, want dan kun je zelfstandig trainen. Als ik je begeleid (online of persoonlijk in de gym) leer ik je de juiste techniek. Stapje voor stapje verhogen we de intensiteit. Je vorderingen houd ik bij, maar je zult ook zelf merken dat je fitter wordt.

Als BGN erkend gewichtsconsulent, kan ik ook voedingsadviezen geven. Vanuit je bestaande voedingspatroon zoeken we naar kleine veranderingen om een maximaal effect te bereiken. 

Inhoud training

Ik houd met ieders voorkeur rekening. Als je bijvoorbeeld rug- of knieklachten hebt, dan pas ik de oefeningen aan. Ik wil immers dat je plezier hebt in mijn trainingen. Door mijn jarenlange fitness-ervaring, maar ook als groepsles-docent (spinning, pilates, bootcamp, shape, step, aqua-fitness) ben ik van vele markten thuis. Aan variatie dus geen gebrek. 

Trainen in het Westerpark kan ook. Ik ben in het bezit van veel trainings-materialen.

Duotraining is ook mogelijk, fit worden samen met je partner of je vriend(in).

Sporten kan je leven verrijken en het wapent je tegen stress en tegenslagen. Dat wens ik jou ook toe. Stuur me een mail op sita@sitawillemse.nl, tot snel 🙂