Over Mij

Hi, ik ben Sita Willemse (Amsterdam 1973). Ik zal me even voorstellen. Ik ben gecertificeerd personal trainer en voedingscoach. Sinds 1999 help ik mensen fitter, slanker, sterker en trots op zichzelf te worden. Mijn aanpak is: positiviteit.

Heb je geen of weinig ervaring met trainen? No problem! Ik zorg ervoor dat je vertrouwd raakt met de training, en de juiste techniek aanleert, speciaal aangepast op jouw persoonlijke wensen. Zodat je je sterk en zelfverzekerd voelt over jezelf. Heb je wel ervaring maar kom je niet verder, heb je een plateau bereikt? Ook dan kun je bij mij terecht.

Als fitnessprofessional hecht ik veel waarde aan vakkennis, professionaliteit en een persoonlijke benadering. Met mijn expertise en passie voor fitness ben ik de juiste partner om je te helpen jouw doelen te bereiken en je leven te veranderen.

Aarzel niet om contact met me op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen gaan we aan de slag om jouw fitnessdoelen te realiseren. Laten we samen aan een gezondere toekomst werken!

Credits

Illustratie: Devon Ress
Sportkleding: LPRD
Fotografie: Nuri Golightly
Website: Jean-Paul Mau-Asam
Met dank aan: Esther Zafrani

Hoe pak ik dat aan?

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via deze pagina. We kunnen eerst vrijblijvend kennis maken om je doelen te bespreken en hoe ik je kan helpen deze te bereiken. 

Als BGN erkend gewichtsconsulent en voedingscoach, kan ik je voedingsadviezen geven. Vanuit je bestaande voedingspatroon zoeken we naar kleine veranderingen om een maximaal effect te bereiken. Ook als je last hebt van een verstoorde relatie met eten of van hormonale klachten kan ik je helpen.

Inhoud training

Ik houd rekening met ieders trainingsdoel en -voorkeur. Als je lichamelijke klachten hebt, dan pas ik de oefeningen hierop aan. Door mijn jarenlange fitness-ervaring en mijn kennis over het menselijk lichaam ben ik van vele markten thuis. 

Trainen in het Westerpark is mogelijk, net als duotraining, fit worden samen met je partner of je vriend(in). Informeer naar de mogelijkheden.

Sporten kan je leven verrijken en het wapent je tegen stress en tegenslagen. Dat wens ik jou ook toe. Stuur me een mail op sita@sitawillemse.nl, tot snel 🙂