,

FAQ over het Core crusher programma-nederlands

Hoi allemaal,

Zoals sommigen van jullie weten ben ik de laatste tijd druk bezig geweest met het maken van een trainings app. Ik wil daarover wat meer uitleg geven, want ik krijg hierover veel vragen.

Hoe het begon
Toen de Corona crisis begon was ik in paniek, want alle inkomsten vielen weg. Ik ben namelijk ZZP-er en niet in dienst van de gym. Ik merkte ook dat mijn personal training klanten niet graag online of in het park op afstand wilden trainen, maar liever wilde wachten tot de gym open ging.
Mijn collega attendeerde me op een app die ik zelf kon customizen en daar ben ik mee aan de slag gegaan.

Waarom is de app niet te vinden in de App- of Playstore?
Ik heb niet zelf een app gemaakt, dat zou namelijk maanden duren, het moest snel klaar zijn voor mijn klanten. Daarom heb ik voor deze optie gekozen en daarom kun je de app alleen via mij bestellen en is hij niet vindbaar in de appstore of playstore. Als je me mailt ontvang je een download-link voor de app van mij.

Wat houdt het programma in en waarom?
Mijn app bevat een programma van 15 minuten per dag workout, 5 dagen per week voor 15,- per maand.
Elke maandag dezelfde workout, elke dinsdag dezelfde enzovoorts.
Ik heb voor een kort programma gekozen omdat ik merkte dat klanten thuis niet zo lang kunnen en willen trainen, ze zijn snel afgeleid.

Dit is voor iedereen een haalbaar doel. Bovendien vallen voor velen door corona ook inkomsten weg, dus ik wilde het betaalbaar maken.
Elk begin van een nieuwe maand is er een nieuw programma, met nieuwe workouts.

Hoe werkt de app?
In de app vind je een duidelijk programma. Alles met korte video-uitleg plus een geschreven instructies bij elke oefening van mij er in. Verder kun je resultaten tracken, je voortgang bijhouden. Je kunt ook koppelen met Myfitnesspal en een paar andere apps.
In de app is een kalender waarop de workouts zijn geagendeerd. Je kunt ze verzetten en dit werkt als een goede stok achter de deur voor veel van mijn klanten. Ook kan ik het zien als klanten hun workout hebben gedaan of niet, en we kunnen chatten via de app. Via de computer kun je ook inloggen en het systeem op je desktop of laptop gebruiken, als je dat prettiger vindt.
Wil je weten hoe mijn app er uit ziet? Hier is de manual met screenshots. https://www.sitawillemse.nl/gebruiksaanwijzing-core-crushe…/

Moet ik op een bepaalde dag/tijd trainen in een live stream?

Nee, de app bevat genoeg informatie om direct aan de slag te gaan. De workout video’s kun je afspelen wanneer het jou uitkomt!

Taal?
Het programma heb ik helemaal in het Engels en in het Nederlands gemaakt, voor niet Nederlands sprekenden heb ik een engelstalige versie (met mijn heerlijke Amsterdamse accent haha)

Exclusieve workout video’s

Via email stuur ik video’s van het hele programma naar mijn klanten, waarin ik zelf meedoe en variaties geef. Deze zijn exclusief en staan verborgen op mijn Youtube kanaal. Als bonus ontvangen klanten elke vrijdag een video voor het weekend. Sommige van deze video’s zijn ook exclusief. Klanten kunnen verzoekjes aanvragen voor bepaalde oefeningen

Is het voor elk niveau?
In de video’s die ik aan de klant stuur met de workouts, geef ik variaties voor de meeste oefeningen. Mocht je klachten hebben of bijvoorbeeld niet thuis kunnen springen. No problem! Je kunt ook zelf je herhalingen bepalen en aanpassen. Het is voor ieder niveau te volgen dus.

Waarom maar 15 minuten per dag?

Het doel van mijn programma is om mijn klanten een gezonde gewoonte van regelmatig trainen te laten ontwikkelen. Als dat korte sessies zijn van 15 minuten, lukt dat het makkelijkst. Ik geloof heilig in de kracht van herhaling. Doe je het een poosje, dan wordt dit jouw gezonde nieuwe gewoonte, en ga je het missen als je het niet doet. Frequentie is wel heel belangrijk. Sla liever geen trainingen over, en zorg dat je ze zo vroeg mogelijk op de dag doet. Van uitstel komt vaak afstel.

Ik wil langer trainen dan 15 minuten per dag, kan dat?
Ja! Ik stuur klanten van het programma extra workout-video’s toe, elke vrijdag een. Meestal zijn dit langere workout video’s, van een half uur.
Als ze bepaalde verzoeken hebben, dan maak ik video’s over een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld over billen trainen, nekpijn, dat soort dingen.

Waarom post ik nu minder workout video’s op Youtube?
Doordat ik zo druk bezig ben met video’s maken voor klanten van mijn app, post ik nu ook ook minder workout video’s openbaar op mijn Youtube kanaal. Vaste klanten gaan voor!

Kan ik mijn abonnement opzeggen wanneer ik wil?

Jazeker. Ik geef geen geld terug, maar als je me een bericht stuurt dat je wilt stoppen dan beëindig ik je abonnement en mail ik je geen facturen meer.

Hoe weet ik of trainen met Sita wat voor mij is?
Hoe mijn video’s er uitzien of hoe ik les geef, weet je misschien al, zo niet, je kunt veel video’s vinden op mijn FB pagina en op mijn YouTube channel!
Mijn insteek is altijd humor, positiviteit en vooral ook om jou zelfvertrouwen te geven en plezier. Dus bij mij vind je geen gestylede perfecte workouts, maar een vrolijke sessie met energie.
https://www.youtube.com/channel/UCgjdZ8qADMwFy2gLxRgxgHg

Hoe bestel ik de app?
Als je interesse hebt, stuur me een berichtje of een mail sita@sitawillemse.nl
Ik heb alleen je mailadres nodig. Na betaling van de factuur mail ik je de inlog link en kun je aan de slag. Je zit nergens aan vast en het is maandelijks opzegbaar.

Ik hoop dat je een beeld hebt van hoe het werkt.
Vind je mijn workouts leuk en doe je ze graag, doe dan mee! Join the club 🙂
Geen geld of toch liever niet? Attendeer je vrienden op mijn programma, like mijn YouTube kanaal en share mijn workout video’s of dit bericht, daar ben ik ook heel blij mee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *